Events

Op deze pagina vind je alle events waar ik betrokken bij ben. Kijk hieronder waar je (nog) bij kunt zijn en hoe we in samenwerking een lezing of event op kunnen zetten.

Aankomende events

Start Political Leadership Program

20-01-2024, Noordwijk

Individueel of een groep van maximaal tien andere politieke leiders uit de lokale, provinciale of landelijke politiek, ga je in een half jaar aan de slag met jouw strategie, authentieke leiderschapsplan, ontwikkel je je politieke power en vaardigheden. Je leert, inspireert en motiveert elkaar en maakt deze leiderschapsreis samen. Benieuwd of dit iets is voor jou?

Afgelopen events

Speech ‘Politiek leiderschap voor jongeren’

6 februari 2023, Leiden

Tijdens een avond van de jongerenafdeling van een politieke partij in Leiden, sprak Sanneke over politiek leiderschap, politieke campagnes. Doel: inspreken, empoweren en jongeren betrekken bij de democratie.

Commissaris van de Koning Jaap Smit sprak over zijn carrière en dagelijkse werkzaamheden. Sanneke overhandigde aan hem ‘Succesvol in de politiek’

Speech ‘Futureproof political leadership’

Zaterdag 6 mei 2023, Partijcongres Splinter

Op het eerste partijcongres van Splinter, sprak Sanneke over politiek leiderschap. Hoe ziet toekomst-proof politiek leiderschap eruit? Hoe blijf je als leider in verbinding met jezelf, je community en hoe vergroot je je achterban in tijden van polarisatie en transities?

Andere sprekers waren Caroline van der Plas en partijleider Femke-Merel van Kooten.

Blijf op de hoogte van aankomende events

Geen event missen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf up to date!

Boek mij als spreker op jouw evenement

Wil je met mij samenwerken, heb je vragen, ben je op zoek naar een spreker over politiek en leiderschap of wil je kennis maken met mij, neem contact met me op.
{
Wat een geweldige vrouw is Sanneke, een sprankelende persoonlijkheid die je energie geeft. Ik heb veel aan haar boek en persoonlijke advies gehad, ik heb mijn ambitie behaald!

Sharon Hak