Schrijver van de maand: Sanneke’s leestips

mrt 1, 2022 | campagne

Als schrijver van de maand februari bij Uitgeverij Haystack heb ik drie inspirerende boeken voor je geselecteerd. Ik lees veel en dit zijn de boeken die echt blijvend indruk hebben gemaakt op me en me hebben geïnspireerd! Centraal staat, hoe ons brein werkt, persoonlijk leiderschap en empowerment.

Subconsious Impact: de kracht van onzichtbare invloed
Dit boek was voor mijn een eye-opener: het boek gaat uit van de kracht van het onbewuste. We zijn minder rationeel dan we denken. Waarom blijven we dan toch ‘pushen’ door met ratio en argumenten te willen overtuigen? Dit boek geeft praktische technieken waarmee je blijvend impact maakt.

Master your mindset – Michael Pilzarczyk 
Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je ècht?
Dit is het boek dat me hielp om meer vanuit verlangen te leven. In mijn hoofd zitten altijd 1001 plannen. Dit boek bracht me rust en resultaat, door te visualiseren wat ik het belangrijkste vond en daaraan te werken om het te realiseren. Zo maakte ik mijn droom waar om mijn boek ‘Succesvol in de politiek’ te schrijven en daarmee anderen te inspireren.

Ongetemd Leven – Glennon Doyle
Het boek dat vrouwen inspireert om het leven ten volste te leven door te luisteren naar je innerlijke stem. Doyle schrijft heerlijk eerlijk over haar leven, zet aan tot nadenken en inspireert om buiten de (maatschappelijke) verwachtingen en buiten de gebaande paden te leven. Dit boek gun ik iedere vrouw om te lezen.

Gerelateerde artikelen