Winactie Barack Obama Amsterdam

apr 26, 2023 | leiderschap

Op 1 mei spreekt president Barack Obama live in de Ziggo Dome in Amsterdam. Hij spreekt over leiderschap in onzekere tijden. Ga jij met me mee naar dit bijzondere evenement? Doe mee en WIN!

 

Over de WINACTIE

Met mijn bedrijf Politiek Succes Consultancy coach, train en adviseer ik nieuwe leiders in de politiek. Hoe tof is het om geïnspireerd te worden over leiderschap door de 44e President van de VS? 
Ik heb twee kaartjes, zit jij naast me?

Bijzondere gebeurtenis

Je zult president Barack Obama horen spreken over de kracht van leiderschap, een gelijkwaardige samenleving en de verantwoordelijkheid hoe om te gaan met de onvoorspelbare tijden. Het is een unieke en bijzondere gebeurtenis die je niet mag missen!

 Hoe doe je mee?

  • Like dit bericht op LinkedIn, Facebook of Instagram
  • Vertel onder dit bericht waarom jij graag mee wilt naar Barack Obama op maandag 1 mei om 20.00 uur in de Ziggo Dome.
  • Zaterdag 29 april 2023 ontvangt de winnaar een persoonlijk bericht.

Over het evenement

Dit evenement vindt plaats op maandagavond 1 mei 2023 in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Over President Barack H. Obama 

President Barack H. Obama is de 44e president van de Verenigde Staten. Er zijn maar weinig presidenten die een onwaarschijnlijker pad naar het Witte Huis hebben bewandeld. Geboren in Hawaï uit een moeder uit Kansas en een vader uit Kenia, groeide Obama op met hulp van zijn grootouders, wiens vrijgevigheid van geest hun wortels in het Midwesten weerspiegelde. De eigengemaakte waarden die ze hem hebben bijgebracht, gecombineerd met zijn aangeboren gevoel voor optimisme, dwong Obama om zijn leven te wijden aan het geven van dezelfde kansen aan elk kind, ongeacht zijn of haar achtergrond, die Amerika hem gaf.

Na zich een weg door de universiteit te hebben gewerkt met behulp van beurzen en studieleningen, verhuisde Obama naar Chicago, waar hij met een groep kerken werkte om gemeenschappen, verwoest door de sluiting van lokale staalfabrieken, te helpen herbouwen. Tijdens zijn rechtenstudie werd hij de eerste Afro- Amerikaanse president van de Harvard Law Review, daarna keerde hij terug naar Illinois om constitutioneel recht te doceren aan de Universiteit van Chicago en begon een carrière in openbare dienst, won zetels in de Senaat van de staat Illinois en de Senaat van de Verenigde Staten.

Op 4 november 2008 werd Barack Obama verkozen tot de 44e president van de Verenigde Staten, met meer gewonnen stemmen dan welke kandidaat in de geschiedenis dan ook. Hij trad aan op een moment van crisis – een natie in oorlog, een planeet in gevaar, de American Dream zelf bedreigd door de ergste economische ramp sinds de Grote Depressie. Obama’s leiderschap hielp de economie te redden en de economie nieuw leven in te blazen. Het revitaliseren van de Amerikaanse auto-industrie, het hervormen van het gezondheidszorg-systeem om nog eens twintig miljoen Amerikanen te dekken en hij zette het land op een vaste koers naar een schone energietoekomst. Obama’s geloof in Amerika’s onmisbare leiderschap en sterke, principiële diplomatie hielpen de oorlogen in Irak en Afghanistan te beëindigen, de Al Qaeda te decimeren en de meest gezochte terroristen ter wereld te elimineren.

In tijden van grote uitdaging en verandering luidde het leiderschap van president Obama een sterkere economie en een meer gelijkwaardige samenleving in. Een natie die thuis veiliger is en meer gerespecteerd wordt over de hele wereld.

Barack Obama en zijn vrouw, Michelle, zijn de trotse ouders van twee dochters: Malia, 21, en Sasja, 18.  

Alvast meer lezen over politiek leiderschap, bestel mijn boek!

Gerelateerde artikelen